הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,641 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה משרות איך דורסים CSS של primNG? קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Web Development ‹ איך דורסים CSS של primNG? Web Development איך דורסים CSS של primNG? פורסם ע"י חני גיקובס הייטק on 26/06/2022 ב9:18 pm אשמח לתשובה- דוגמא תודה עזר לך? 👍 רותי גליק הגיבה לפני 3 שנים, 1 חודש 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות מירי ו הייטק חברה 27/06/2022 ב10:20 am עשיתי פעם משהו כזה- זה לא אמור להיות בעיה, את צריכה לחפש ב inspect element מה בדיוק הCSS שאת רוצה לדרוס ואז את יכולה להוסיף CSS עם important או לחילופין יותר ספציפי (מוכל בתוך DIV עם ID מסוים וכו) עזר לך? 👍 רותי גליק הייטק חברה 27/06/2022 ב12:04 pm את צריכה להוסיף לפני הclass שאותו את דורסת :host::ng-deep כדי שידרס באמת או לחילופין לכתוב בקומפוננט שבו האלמנט ככה: image-5.png 31 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו