הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,614 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 משרות מובילות בקהילה אינטל סניף הר חוצבים קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ עבודה ‹ אינטל סניף הר חוצבים עבודה אינטל סניף הר חוצבים פורסם ע"י מרים פ הייטק on 05/07/2022 ב12:56 pm אשמח לקבל כל מידע על המקום וכן על מה הם בוחנים למשרת בדיקות תוכנה בתחום בדיקות ולידציה תודה עזר לך? 👍 פ ב הגיבה לפני 3 שנים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות תמר ריז'י חברה חברה 06/07/2022 ב9:52 am הי מרים בוקר טוב אני עובדת באינטל בצוות ולידציה ואני יודעת שמחפשים אצלנו יכול להיות שמדובר באותו צוות אני אשמח להתכתב איתך בצאט הפרטי הכתובת מייל שלי : [email protected] עזר לך? 👍 פ ב הייטק חברה 06/07/2022 ב7:32 pm היי מרים, הייתי בראיון ממש לאחרונה יכולה ליצור איתי קשר בפרטי לקבל פרטים על הראיון במייל: [email protected] או בנייד: 0548542343 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו