הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,396 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות בדיקת תוכנה קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ בדיקות תוכנה ‹ בדיקת תוכנה בדיקות תוכנה בדיקת תוכנה פורסם ע"י יעל מרים כהן הייטק on 16/01/2023 ב3:09 pm שלום מחפשת עבודה בבדיקת תוכנה ללא ניסיון אם יש מישהי שיודעת על מקום שמגייסים בו עכשיו אשמח שתיצור איתי קשר במייל תודה עזר לך? 👍 שרי הגר הגיבה לפני 1 שנה, 10 חודשים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות אביטל ב הייטק חברה 17/01/2023 ב9:53 am גם אני אשמח לשמוע על משרות ללא ניסיון 🙂 [email protected] בכלל נשמח שמי ששומעת על משרות שלא מצריכות ניסיון שתעלה… זה ממש תהיה עזרה גדולה!!! עזר לך? 👍 מיכל כהן הייטק חברה 17/01/2023 ב9:00 pm אשמח שתשלחו גם לי משרות ללא ניסיון בבדיקות או בפיתוח למייל: [email protected] תודה! עזר לך? 👍 שרי הגר חברה חברה 18/01/2023 ב8:28 am שלום לכולן נפתחה משרה בGRTH בודקת תוכנה בלי נסיון לחברת פליטיקה אפשר לשלוח אליי קורות חיים [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו