הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 15 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,396 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות דחווףףף מידע ראיון באנגלית עם מיכל משרת C ב GRTH כפר סבא קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Programming Languages ‹ דחווףףף מידע ראיון באנגלית עם מיכל משרת C ב GRTH כפר סבא Tagged: עצה, ראיון Programming Languages דחווףףף מידע ראיון באנגלית עם מיכל משרת C ב GRTH כפר סבא פורסם ע"י מיכל כ חברה on 28/12/2021 ב12:59 pm דחווףףף מידע ראיון באנגלית עם מיכל משרת C ב GRTH כפר סבא תודה ענקית עזר לך? 👍 תמר ביטון הגיבה לפני 2 שנים, 10 חודשים 3 חברות · 3 תגובות עצהראיון 3 תגובות MM H חברה חברה 29/12/2021 ב10:15 am כלל ברזל שאני משננת שוב ושוב: תגדירי לעצמך היטב מה את רוצה לומר ואז תגידי/ תרשמי באנגלית. פשוט, אם לא ברור לך מה את רוצה לומר, למה שיצליח לך בשפה זרה? בהצלחה! עזר לך? 👍 מיכל כ חברה חברה 30/12/2021 ב6:08 pm היי תודה רבה צודקת עזר לך? 👍 תמר ביטון חשבונאות ויעוץ מס חברה 30/12/2021 ב6:13 pm היי מיכל אני עובדת בחרת GRTH וזו חברה נחמדה מאד וגם מיכל אישה מהממת ומקבלת את לא צריכה להלחץ… אם יש לך עוד דברים שאת רוצה לדעת אשמח לעזור לך 🙂 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו