הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 21 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,453 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה משרות דחוף מה זה מבקרת מערכות מידע? קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Programming Languages ‹ דחוף מה זה מבקרת מערכות מידע? Programming Languages דחוף מה זה מבקרת מערכות מידע? פורסם ע"י שרה פור חברה on 21/06/2022 ב7:58 am היי אשמח לדעת מה זה מבקרת מערכות מידע? מה התפקיד כולל? מתאים למפתחות תוכנה? או שזה לרדת רמה? תודה מראש. עזר לך? 👍 טובה ראבי הגיבה לפני 2 שנים, 6 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה טובה ראבי חברה חברה 22/06/2022 ב9:47 am 0 0 0 חברה חדשה לא שמעתי מעולם על תפקיד כזה בהייטק. מחיפוש קליל בגוגל נראה שמדובר בתפקיד שקשור יותר לתחום ראית חשבון. או שמא מדובר בהגדרה פנימית של החברה הספציפית שהציעה לך? בכל מקרה, די ברור שזו ירידה ברמה לעומת פיתוח תוכנה. כנראה מקביל לבדיקות תוכנה ופחות מזה. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו