הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,631 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה משרות האם מקבלים מחשב מהחברה כשעובדים מהבית? קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ עבודה ‹ האם מקבלים מחשב מהחברה כשעובדים מהבית? עבודה האם מקבלים מחשב מהחברה כשעובדים מהבית? פורסם ע"י ש ג חברה on 10/02/2022 ב11:22 pm שלום רציתי לדעת, כאשר עובדים במודל היברידי האם מקובל שהחברה מביאה מחשב לעובד או שמשתמשים במחשב האישי? עזר לך? 👍 Sara Jobs הגיבה לפני 3 שנים, 5 חודשים 6 חברות · 5 תגובות 5 תגובות נחמי מרגלית חברה חברה 13/02/2022 ב4:50 pm מקובל שמקבלים מחשב מהחברה עזר לך? 👍 בת שבע אהרונוב הייטק חברה 15/02/2022 ב8:46 am בחברה הנוכחית אנחנו עובדים על לפטופים אז פשוט לוקחים איתנו בימים שעובדים מהבית. בחברה הקודמת, היו מחשבים נייחים, אנשים השתמשו בבית במחשבים האישיים שלהם. למי שהיה מעוניין, היו כמה לפטופים שהיה אפשר לקחת מהחברה. עזר לך? 👍 רבקה וינוקור חברה חברה 15/02/2022 ב9:42 am תלוי במשרה ובחברה לפעמים עושים בעיות עזר לך? 👍 נחמה ק אדריכלות ועיצוב פנים חברה 15/02/2022 ב11:16 am אם את עובדת דרך חברת השמה, חברת ההשמה אמורה לספק את המחשב. אם לא, כדאי לבקש מהמעסיק שיבקש מהם, ולהם הם בד”כ נעתרים. עזר לך? 👍 Sara Jobs הייטק חברה 16/02/2022 ב2:04 pm ברור שהחברה היא זאת האמורה להביא לך את המחשב. לפעמים צריכים לעמוד על שלנו אבל, תחשבי על זה שמחשב עולה כמה אלפי שקלים ואת לא אמורה לשחוק את הפרטי שלך לצורך העבודה… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו