הגישה החיובית שלך יכולה להכניס אותך לעבודה!
-
הגישה החיובית שלך יכולה להכניס אותך לעבודה!
מעסיקים מעריכים גישה חיובית בגלל ההשפעה שיכולה להיות לה על מקום עבודה.
ולא רק תפקידים בכירים כמו מנהלים יכולים לחולל שינוי. חשוב לזכור שכל תפקיד – לא משנה כמה הוא גדול או קטן – נותן לך הזדמנות להשפיע באופן חיובי על מקום העבודה שלך.
קירסטי אן פרגוסון, יזמית אוסטרלית ומומחית גלובלית לראיונות עבודה אומרת במאמר שפגשתי: “אין עבודות קטנות, יש עבודה ואיך אתה עובד ומי שאתה כשאתה עובד. לכל עבודה יכולה להיות השפעה”
תרבות במקום העבודה חשובה למעסיקים, והיתרונות שאת מביאה לתרבות הקולקטיבית לעתים קרובות חשובים יותר מהניסיון והכישורים שלך.
זכרי שמעסיקים מעסיקים אותך כמכלול, והגישה החיובית שלך יכולה לדחוף אותך קדימה.
אז איך לבנות גישה חיובית?
אם היית בתהליכי חיפוש עבודה במשך זמן מה, יכול להיות קשה לשמור על אותה מוטיבציה כמו בהתחלה. אבל הנה בכל זאת כמה טיפים לבניית המוטיבציה העצמית:
הפסיקי להשוות את עצמך לאחרים:
העריכי את הייחודיות שלך – זה המפתח לביטחון. לפעמים הייחודיות שלך היא יותר מאשר כישורים טכניים כלשהם, אלא מיומנויות רכות או תכונות אישיות שאת מביאה איתך. נתונים סטטיסטיים מראים שמעסיקים לפעמים מחליטים לבחור במועמד שיוכל לתרום לתרבות הצוות גם אם חסרים לו אי אלו ניסיון וכישורים.
אל תוסיפי מחסומים משלך:
אנחנו יכולים להיות המבקרים הקשים ביותר של עצמנו, אך לעתים קרובות זה טוב לקחת על עצמך אתגרים חדשים גם יש לך איזשהו ספק לגבי ההצלחה הסופית. לעתים קרובות את מסוגלת ליותר ממה שאת חושבת, ותמיד תוכלי לבקש תמיכה או עצה מאחרים בדרך אם את נתקעת. במקום לשאול את עצמך “האם אצליח?”, נסי לשאול את עצמך “למה שלא אצליח?”
מצאי מנטורית:
מישהי שתומכת בך באופן פעיל, אפילו לא תחת תפקיד מוצהר של “מנטורית”. מישהי שמכירה אותך טוב יותר מאשר סתם מה שכתוב בקורות החיים שלך, והיא אמורה להיות מסוגלת להדגיש את נקודות החוזק האישיות שלך. זאת יכולה להיות מישהי שעבדה איתך בעבר, למדתן יחד או כל היכרות מסוג אחר.
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.