הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,441 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה משרות העלאת פרויקט לענן קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ לימודים ‹ העלאת פרויקט לענן לימודים העלאת פרויקט לענן פורסם ע"י גולדי ז הייטק on 15/08/2024 ב2:24 pm בשפות REACT NODE DB=MONGODB אשמח מאוד אם יש מישהי שיכולה להמליץ לי, תודה!!! עזר לך? 👍 Shulamit Friedman הגיבה לפני 4 חודשים, 2 שבועות 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות Shulamit Friedman הייטק חברה 15/08/2024 ב3:13 pm חברה חדשה אני העליתי לONRENDER ומרוצה ממש זה לא מאוד קשה שולחת לך מדריך בפרטי עזר לך? 👍 yael b הייטק חברה 16/08/2024 ב1:20 pm חברה חדשה אשמח גם לקבל אותו אם אפשר תודה רבה! עזר לך? 👍 chana — חברה חברה 16/08/2024 ב12:49 pm חברה חדשה יש מצב למדריך גם בבקשה !!! פליז למייל *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** עזר לך? 👍 Shulamit Friedman הייטק חברה 18/08/2024 ב12:15 am חברה חדשה בשמחהתעדכנו אם עזר:) מדריך-העלאת-פרויקט.pdf 108 KB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו