הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,360 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות הצעה שווה קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ פרילנסרית ‹ הצעה שווה Tagged: גוניורית, וורדפרס, פרילנסרית פרילנסרית הצעה שווה פורסם ע"י B W חברה on 29/05/2022 ב8:55 am היי, יודעת מעט וורדפרס? רוצה ללמוד? למדת ורוצה להתנסות על אמת? דרושה מתחילה לבניית אתר פשוט בוורדפרס בתשלום סמלי מוזמנות לפנות…. עזר לך? 👍 B W הגיבה לפני 2 שנים, 5 חודשים 4 חברות · 4 תגובות גוניוריתוורדפרספרילנסרית 4 תגובות מיכל כהן חברה חברה 30/05/2022 ב8:41 am מה המייל? עזר לך? 👍 פנינה אליאך חברה חברה 30/05/2022 ב10:26 am אשמח גם לקבל את המייל שלך עזר לך? 👍 Gitty D חברה חברה 30/05/2022 ב7:32 pm עדיין רלוונטי? אם כן, אשמח לקבל פרטים עזר לך? 👍 B W חברה חברה 30/05/2022 ב11:00 pm היי לצערי כבר לא רלוונטי, יוצא לי הרבה לשמוע על כאלו שמחפשות, רואה את ההעינות הנרחבת ואשתדל להפנות לכאן בהצלחה לכולם עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו