הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 23 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,396 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות התממשקות לימות המשיח ב-API קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Programming Languages ‹ התממשקות לימות המשיח ב-API Tagged: API Programming Languages התממשקות לימות המשיח ב-API פורסם ע"י Gitty Gimi חברה on 19/09/2024 ב10:31 am שלום, אני צריכה להקים ללקוח מערכת טלפונית בימות המשיח, עם התממשקות ב-API לשרת כדי לשלוף מידע מה-DB, יש מישהיא שתוכל לכוון אותי? תודה מראש עזר לך? 👍 בת 7 מוסקוביץ הגיבה לפני 2 חודשים 2 חברות · 1 תגובה API 1 תגובה בת 7 מוסקוביץ הייטק חברה 19/09/2024 ב10:35 am כניסה לממשק דרך המחשב: https://www.call2all.co.il/ym/<wbr>login.php יש להקיש את מספר המערכת וסיסמת הניהול יש פורום של ימות המשיח עם הרבה הסברים אם את רוצה את המודול למייק צריך לשלוח מייל בקשה למ.שובקס moishy.shuvax@gmail.<wbr>com call2all.co.il404 Not Found404 Not Found עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו