הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,409 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות חיפוש עבודה בפיתוח Java קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Programming Languages ‹ חיפוש עבודה בפיתוח Java Programming Languages חיפוש עבודה בפיתוח Java פורסם ע"י Elisheva חברה on 27/08/2023 ב5:00 pm שלום לכולן,אני מפתחת Java עם שנתיים ניסיון בתחום וכעת מחפשת את המשרה הבאה שלי,אשמח לשמוע מכן על מקומות שמגייסים.תודה מראש. עזר לך? 👍 חנה הגיבה לפני 1 שנה, 3 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה חנה הייטק חברה 28/08/2023 ב10:22 am הי, אשמח לשיתוף: [email protected] אני גם עם שנתיים נסיון ב JAVA ומחפשת עבודה באזור המרכז, השרון וירושלים תודה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו