הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 15 דקות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,360 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות יעוץ בנושאי אבטחת מידע והצפנה קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ פרילנסרית ‹ יעוץ בנושאי אבטחת מידע והצפנה פרילנסרית יעוץ בנושאי אבטחת מידע והצפנה פורסם ע"י Miriam F. חברה on 19/01/2023 ב8:45 am הייתי שמחה לקבל יעוץ והכוונה (בתשלום כמובן) בקשר לאבטחת מערכת והצפנת תקשורת ממישהי המתמחה בנושא. תודה מראש! עזר לך? 👍 שולי ז הגיבה לפני 1 שנה 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה שולי ז הייטק חברה 29/10/2023 ב12:19 am גם אני ישמח אם יש אישה/בחורה חרדית לגמרי שיכולה לעזור לי עם המקצוע הזה (כמובן בתשלום) תודה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו