לימודי שיווק דיגיטלי – סושיאל

קדם Forums הייטק לימודים לימודי שיווק דיגיטלי – סושיאל

• לימודי שיווק דיגיטלי – סושיאל

פורסם ע"י אלישבע ש  הייטק on 19/06/2022 ב1:09 pm

אני אפילו לא יודעת איפה למקם את השאלה, האם תחת “הייטק” או “עיצוב דיגיטלי”, כנראה שהיא נושקת לשתי העולמות

בכל אופן, כיום אני עובדת בתכנות, מרגישה שהעבודה קצת צרה לעולמי הרחב, והכי גרוע שאני לא רואה את עצמי עושה את זה בעוד 10 שנים,

אני אמקד רגע, אני לא סובלת בעבודה, או שונאת אותה ומתקשה לקום בבוקר כשאני נזכרת בעבודה, לפעמים אני אפילו ממש מחבבת אותה…

ובכל אופן, כמה פעמים צדו את עיני משרות שיווק דיגיטלי וסושיאל, אני מבינה שזה סוג של יח”צ לחברות באמצעים שמדברים היום לצעירים- מדיות, רשתות חברתיות וכו’, זה מאד מדבר אליי, גם בפן האומנותי שיש בדבר, הרבה כתיבה שיווקית, שכל, והבנת הראש של הלקוח, גם בפן העיצובי- אני אוהבת דברים יפים, וגם איפה שזה נפגש במקצוע שלי- היטק (אני יודעת שיש משרות סושיאל גם לארגונים וחברות שהם לא שווקא הייטק, אני מדברת כרגע על אלו שכן)

השאלה שלי- מבחינה השקפתית ו’חרדית’ אני אקרא לזה, איך מסתדרים עם עבודה כזו, שאני מבינה שכחלק ממנה יש מפגש בלתי אמצעי עם רשתות חברתיות, האם כמו שאני מבינה, זו לא עבודה שמתאימה לאישה חרדית, או שיש אלטרנטיבות שאני לא מכירה?

אשמח לשמוע דעות מבעלות ניסיון או ידע

אלישבע ש  הגיבה לפני 2 שנים, 6 חודשים 1 חברה · 0 תגובות
  • 0 תגובות

עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן