הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,418 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה משרות מורה פרטית לANGULAR וNEST קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ לימודים ‹ מורה פרטית לANGULAR וNEST לימודים מורה פרטית לANGULAR וNEST פורסם ע"י Hadasa צילום ומולטימדיה on 19/06/2024 ב2:10 pm היי, אני מחפשת מורה פרטית שתעזור לי עם פרויקט בשפות הנ”ל כי כרגע אני לא יודעת מאיזה כיוון להסתכל עליהם…. עזר לך? 👍 רותי גולקרוב הגיבה לפני 6 חודשים 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות רחלי וולף הייטק חברה 20/06/2024 ב8:22 am הי אני מלמדת אנגולר אם את מעוניינת יכולה ליצור איתי קשר במייל *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** עזר לך? 👍 Hadasa צילום ומולטימדיה חברה 20/06/2024 ב1:40 pm את יודעת גם NEST? עזר לך? 👍 רותי גולקרוב חברה חברה 20/06/2024 ב2:03 pm שלום עניתי לך בפרטי עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו