הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,396 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מחפשת המלצות היכן ניתן ללמוד QA אוטומציה קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ בדיקות תוכנה ‹ מחפשת המלצות היכן ניתן ללמוד QA אוטומציה בדיקות תוכנה מחפשת המלצות היכן ניתן ללמוד QA אוטומציה פורסם ע"י גאולה דהאן 🎙️קריינית אולפן סאונד ונגינה on 26/06/2022 ב12:37 pm אני מב”ב מעדיפה באזור פרונטלי ולא דרך זום נשים ובנות בלבד איפה אתן למדתן? אשמח לכל מידע! תודה 🙂 עזר לך? 👍 שרי כהן הגיבה לפני 2 שנים, 5 חודשים 3 חברות · 5 תגובות 5 תגובות גאולה דהאן 🎙️קריינית אולפן סאונד ונגינה חברה 26/06/2022 ב4:11 pm מישהי? עזר לך? 👍 קדם תמיכה כללי מנהלת 26/06/2022 ב5:20 pm גאולה יש בקדם בדיוק פרסום של “בכיר” מצרפת לך פה את המודעה ותוכלי לקבל מהאחראית פרטים, הנה: [email protected] עזר לך? 👍 גאולה דהאן 🎙️קריינית אולפן סאונד ונגינה חברה 26/06/2022 ב8:28 pm נשמע שמדובר בבדיקות תוכנה ידניות ולא ע”י כתיבת קודים. אני לא מעוניינת ללמוד בדיקות תוכנה ידניות. עזר לך? 👍 גאולה דהאן 🎙️קריינית אולפן סאונד ונגינה חברה 27/06/2022 ב8:25 am בוקר טוב! ממש דחוף לי לדעת אשמח לתשובות תודה ויומוצלח 🙂 עזר לך? 👍 שרי כהן כללי חברה 27/06/2022 ב9:46 am את עובדת כבר בבדיקות? כי לא אפשרי להתחיל מיד עם אוטומציה, ללא נסיון בבדיקות/פיתוח עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו