הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,409 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 משרות מובילות בקהילה - בקרוב! מחפשת מישהי בתשלום קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Web Development ‹ מחפשת מישהי בתשלום Web Development מחפשת מישהי בתשלום פורסם ע"י ג אומנות הבמה והפקות תוכן on 21/08/2023 ב12:34 pm שתשתלט לי על המחשב ותפתח לי פרויקט חדש באנגולר. צריך כל מיני התקנות וחיבורים וכו’ כמה שיותר מהר. מי שיכולה שתשלח לי הודעה פרטית. תודה! עזר לך? 👍 Yael Assor הגיבה לפני 1 שנה, 3 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות אביגיל ארליך הייטק חברה 22/08/2023 ב10:43 am שולחת לך תגובה בפרטי, תסתכלי. עזר לך? 👍 Yael Assor הייטק חברה 22/08/2023 ב12:17 pm הסתדרת? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו