הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 53 דקות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,396 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מחפשת מישהי לעזרה בפרויקט (בתשלום) קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ אלגוריתמים ומבני נתונים ‹ מחפשת מישהי לעזרה בפרויקט (בתשלום) אלגוריתמים ומבני נתונים מחפשת מישהי לעזרה בפרויקט (בתשלום) פורסם ע"י T_ הייטק on 25/02/2024 ב8:02 am עם ניסיון בטכנולוגיות websocket ב- Node.js. אם אתן מכירות מישהי כזו, אשמח ששתפנו אותי אליה…. תודה רבה עזר לך? 👍 נחמי לרנר הגיבה לפני 8 חודשים, 2 שבועות 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות Sara Daum הייטק חברה 03/03/2024 ב12:33 pm אני יודעת קצת NodeJS, למקרה שאת נתקעת- את יכולה לפנות אליי בשמחה ואבדוק אם יש לי איך לעזור לך…sara.daum.il@gmail .com עזר לך? 👍 שרה s הייטק חברה 03/03/2024 ב6:39 pm מכירה בחורה מוכשרת מאוד שיודעת web ממש טוב אם מעניין אותך תפני אלי באישי בהצלחה!!!!:) עזר לך? 👍 נחמי לרנר הייטק חברה 08/03/2024 ב12:40 pm מוזמנת לפנות אלי במייל *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו