הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,396 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מחפשת משהי שיש לה ניסיון בכתיבת מסמכי איפיון קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ בדיקות תוכנה ‹ מחפשת משהי שיש לה ניסיון בכתיבת מסמכי איפיון בדיקות תוכנה מחפשת משהי שיש לה ניסיון בכתיבת מסמכי איפיון פורסם ע"י תהילה ט. חברה on 05/04/2022 ב11:38 am מחפשת משהי להתייעץ איתה בנוגע לכתיבת מסמכי איפיון תודה רבה עזר לך? 👍 יעל כהן הגיבה לפני 2 שנים, 7 חודשים 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות יעל כהן הייטק חברה 05/04/2022 ב11:43 am אשמח לעזור עזר לך? 👍 תהילה ט. חברה חברה 05/04/2022 ב11:44 am אפשר את המייל שלך? עזר לך? 👍 יעל כהן הייטק חברה 05/04/2022 ב11:45 am [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו