הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 18 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים משרות חברות 3,618 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה מחפשת קורס בMICROSERVICES או CLOUD קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ עבודה ‹ מחפשת קורס בMICROSERVICES או CLOUD עבודה מחפשת קורס בMICROSERVICES או CLOUD פורסם ע"י ditih חברה on 01/05/2025 ב11:44 am אני מחפשת קורס טוב בMICROSERVICES או CLOUD למפתח אשמח לשמוע הצעות תודה עזר לך? 👍 אסתי יצחקי הגיבה לפני 1 חודש 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות יוכבד שר הייטק חברה 06/05/2025 ב3:59 pm גם אני מתענינת עזר לך? 👍 rutcode הייטק חברה 21/05/2025 ב10:40 pm מצטרפת עזר לך? 👍 אסתי יצחקי הייטק חברה 15/06/2025 ב2:12 pm היי אני רואה בכל פורום רק בנות שמחפשות ללמוד Microservices אם יש משהו אשמח ממש לשמוע! גם בתשלום כמובן אני מחפשת עבודה ובכל המישרות זה דרישת חובה…. תודה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו