מסלולים אשמח לידע ולחוות דעתכן
-
מסלולים אשמח לידע ולחוות דעתכן
היי בנות 🙂
בעז”ה שנה הבאה אני עולה לי”ג ואנחנו צריכות לבחור מסלול, אני רוצה ללכת בעז”ה למסלול בתחום התכנות והסמינר שלי מציע שלושה מסלולים שונים בתכנות :
1. <strong data-start=”251″ data-end=”284″ style=”font-family: inherit; font-size: inherit; color: var(–bb-body-text-color);”>הנדסת תוכנה מתוגבר של מכון לב – ממה שהבנתי, כ-70% מהלימודים הם תיאוריה.
2. <strong data-start=”333″ data-end=”381″ style=”font-family: inherit; font-size: inherit; color: var(–bb-body-text-color);”>התמחות בבינה מלאכותית (AI, Machine Learning) – קורסים מותאמים לתעשייה, מתמקדים בפיתוח אלגוריתמים.
3. <strong data-start=”441″ data-end=”464″ style=”font-family: inherit; font-size: inherit; color: var(–bb-body-text-color);”>התמחות ב-Full Stack – פיתוח צד שרת וצד לקוח.
האמת שאני לא ממש מבינה בכל אחד ומה ההבדלים בינהם לכן אשמח אם מי שיש לה ידע ומידע בתחום אם היא תוכל לכתוב לי מה כל אחד? איזה כישורים דורש? מה מומלץ היום מבחינתכן? מה הכי דורש מבחינה לימודית? ומה היום הכי שווה מבחינת השכר ונצרך בעשייה? מציעים לנו בנוסף ללימודים או לימודי הוראה לתכנות או לימודי QA האם יעזור ללכת לאחד מהם וא”כ לאיזה ?
ועוד משהו — אני שומעת מהרבה שאין היום עבודות בתכנות וחבל סתם להשקיע וללמוד קשה – ברור לי ב100 אחוז שפרנסה זה משמיים זה אמור לעסיק אותי ? (כלומר עדייף באמת ללכת ללמוד מקצוע אחר כמו רו”ח בגלל זה? )
תודה רבה מראש! אשמח לכל חוות דעת טיפ או תובנה שיש 🌷
Log in to reply.