מתכנתת בעבר\הווה\עתיד\ציווי? כנסי—
-
מתכנתת בעבר\הווה\עתיד\ציווי? כנסי—
לאידעת אם אני כותבת בכלל בפורום המתאים<div>
תכתבו לי אם ‘זייפתי’—
אני מחפשת מתכנתת או שלישית מתכנתות
<div>לעבודה מעניינת עם ראש פתוח ו’יציאות’ לא שגרתיות🤩</div><div>
</div><div>לאתר שאני מקימה בפיתוחה ואפיונה של אביטל הלוי המקסימה (היא ‘משלנו’ אבל אני לא זוכרת ת’ניק שלה….)</div><div>
</div><div>יש חלקים באתר שדורשים התערבות תיכנותית. ואני מצטטת את אביטל-</div><div>
</div><div>’את צריכה מתכנתת וורדפרס שיודעת php, JS, CSS, HTML, mySQL</div><div>
</div><div>לא מספיק מתכנתת רגילה, כי צריך לדעת איך לשלב את הקוד עם וורדפרס'</div><div>
</div><div>🙀🙀🙀🙀</div><div>
</div><div>האמת שלא נשמתי מרוב רשימת דרישות😯</div><div>
</div><div>בעיקרון פנטזתי על תלמידות שרוצות להגיש עבודת מחצית או עבודת גמר….🙄</div><div>
</div><div>סו,</div><div>
</div><div>אם את תלמידה ובכל זאת עונה על התנאים- מוזמנת להציץ בסירטון המצורף (החלטתי להסריט את סיפור האתר במקום להרצות אותו לכל מתעניינת. ענייני חיסכון ברוק)</div><div>
</div><div>https://drive.google.com/file/d/1GFJ8yXK6ng5uU7PhdQHIKIBl_9DEZJ1v/view?usp=drivesdk</div><div>
</div><div>אם את מתכנתת שרוצה (וצריכה….) תיק עבודות מפואר והמלצות- גם את מהמוזמנות להציץ</div><div>
</div><div>גם אם את מתכנתת עם ניסיון וזנב ארוך- את גם מוזמנת להציץ. אולי תיפגעי?😜</div><div>
</div><div>מורות לתיכנות- עוד יותר ממוזמנות. אתן המתווכות בפוטנציאל.😊</div><div>
</div><div>
</div><div>
</div><div>אז אחרי כזו הקדמה ארוכה</div><div>
</div><div>אתן בטח שואלות מה התמורה (ידעתי!👏)</div><div>
</div><div>אז….</div><div>
</div><div>אין לי תקציב🤭 (מההההה? נפלה על הראש זאת’י….)</div><div>
</div><div>אבל- רלוונטי בארטר אם מדובר במתכנתת מנוסה</div><div>
</div><div>ובכל מקרה- יש פירסום משמעותי כי זה אתר שצפוי לקבל הרבה כניסות</div><div>
</div><div>ועבודה משגעת (ומשוגעת….כפי שכתבתי- רעיונות מטורללים….) לתיק עבודות</div><div>
</div><div>והמלצות— (אבל צריך להצדיק אותם! לא מחלקת בח֫ינם🤐)</div><div>
</div><div>
</div><div>
</div><div>
</div><div>
</div></div>
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.