מתכנתת בעבר\הווה\עתיד\ציווי? כנסי—

קדם Forums הייטק עבודה מתכנתת בעבר\הווה\עתיד\ציווי? כנסי—

• מתכנתת בעבר\הווה\עתיד\ציווי? כנסי—

פורסם ע"י טובי וינברג ניהול תזמורות  אולפן סאונד ונגינה on 03/07/2025 ב5:47 pm

לאידעת אם אני כותבת בכלל בפורום המתאים<div>

תכתבו לי אם ‘זייפתי’—

אני מחפשת מתכנתת או שלישית מתכנתות

<div>לעבודה מעניינת עם ראש פתוח ו’יציאות’ לא שגרתיות🤩</div><div>
    </div><div>לאתר שאני מקימה בפיתוחה ואפיונה של אביטל הלוי המקסימה (היא ‘משלנו’ אבל אני לא זוכרת ת’ניק שלה….)</div><div>
    </div><div>יש חלקים באתר שדורשים התערבות תיכנותית. ואני מצטטת את אביטל-</div><div>
    </div><div>’את צריכה מתכנתת וורדפרס שיודעת php, JS, CSS, HTML, mySQL</div><div>
    </div><div>לא מספיק מתכנתת רגילה, כי צריך לדעת איך לשלב את הקוד עם וורדפרס'</div><div>
    </div><div>🙀🙀🙀🙀</div><div>
    </div><div>האמת שלא נשמתי מרוב רשימת דרישות😯</div><div>
    </div><div>בעיקרון פנטזתי על תלמידות שרוצות להגיש עבודת מחצית או עבודת גמר….🙄</div><div>
    </div><div>סו,</div><div>
    </div><div>אם את תלמידה ובכל זאת עונה על התנאים- מוזמנת להציץ בסירטון המצורף (החלטתי להסריט את סיפור האתר במקום להרצות אותו לכל מתעניינת. ענייני חיסכון ברוק)</div><div>
    </div><div>https://drive.google.com/file/d/1GFJ8yXK6ng5uU7PhdQHIKIBl_9DEZJ1v/view?usp=drivesdk</div><div&gt;
    </div><div>אם את מתכנתת שרוצה (וצריכה….) תיק עבודות מפואר והמלצות- גם את מהמוזמנות להציץ</div><div>
    </div><div>גם אם את מתכנתת עם ניסיון וזנב ארוך- את גם מוזמנת להציץ. אולי תיפגעי?😜</div><div>
    </div><div>מורות לתיכנות- עוד יותר ממוזמנות. אתן המתווכות בפוטנציאל.😊</div><div>
    </div><div>
    </div><div>
    </div><div>אז אחרי כזו הקדמה ארוכה</div><div>
    </div><div>אתן בטח שואלות מה התמורה (ידעתי!👏)</div><div>
    </div><div>אז….</div><div>
    </div><div>אין לי תקציב🤭 (מההההה? נפלה על הראש זאת’י….)</div><div>
    </div><div>אבל- רלוונטי בארטר אם מדובר במתכנתת מנוסה</div><div>
    </div><div>ובכל מקרה- יש פירסום משמעותי כי זה אתר שצפוי לקבל הרבה כניסות</div><div>
    </div><div>ועבודה משגעת (ומשוגעת….כפי שכתבתי- רעיונות מטורללים….) לתיק עבודות</div><div>
    </div><div>והמלצות— (אבל צריך להצדיק אותם! לא מחלקת בח֫ינם🤐)</div><div>
    </div><div>
    </div><div>
    </div><div>
    </div><div>
    </div>

</div>

יוכבד שר הגיבה לפני 1 שבוע, 4 ימים 8 חברות · 12 תגובות
  • 12 תגובות
  • חנה רכניצר

אוטומציה עסקית
    חברה
    06/07/2025 ב9:54 am

WORDPRESS זה בונת אתרים – לא מתכנתת..

• אביטל הלוי

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    06/07/2025 ב4:04 pm

@toby.musicartist ההודעה יצאה לא ברורה. אולי תכתבי אותה שוב.

בכל אופן טובי צריכה-

מתכנתת וורדפרס שיודעת php, JS, CSS, HTML, mySQL

לא מספיק מתכנתת רגילה, כי צריך לדעת איך לשלב את הקוד עם וורדפרס.

לאלמנטים הבאים:

בניית מופעים מודולרים

כניסת משתמשים (קוד וסיסמה, אישור נשים, פרופילים שונים)

יומן נוכחות- לשונית לתלמידות כולל שיבוץ עצמי, מספור שיעורים אוטומטי לפי מערכת-ואישור ידני של שיעורים שבוטלו. כולל שליטה בחיובים\זיכויים של זמנים, טלפונים, פלטפורמת החלפת שיעורים, קישור יומן גוגל והודעות.

תמחור בהתאמה אישית כוללת גם בינה מלאכותית שמייצרת 3 הצעות מחיר לפי תקציב, לשונית של המוצרים שאני מפיקה (יש כל מיני סוגי הופעות….) המופעים שיש שם מסונכרנים עם הפלטפורמה של הזמנת מופעים.

• טובי וינברג ניהול תזמורות

אולפן סאונד ונגינה
    חברה
    06/07/2025 ב4:35 pm

עדיין צריך שאכתוב שוב, אחרי ההערות מאירות העיניים של אביטל?🫢🤔

• חני קוסטליץ

הייטק
    חברה
    07/07/2025 ב8:43 am

ואת כל זה אמורה לדעת ולבצע ברמה גבוהה מתכנתת מתחילה?

אני באמת שואלת…

• Sara K

הייטק
    חברה
    07/07/2025 ב9:38 am

מי שרוצה לשלם למתכנתת מתחילה… זה מה שהוא יקבל

לכאורה אם האפיון מאוד ברור, מתכנתת מתחילה אמורה להסתדר עם זה

אולפן סאונד ונגינה
    חברה
    07/07/2025 ב4:31 pm

האיפיון מאד ברור

עד רמת מה כל כפתור עושה ומה סדר הפעולות

מסדי נתונים ברורים

הכל מאד מאד מסודר וברור והראש שלי מבין את עולם התיכנות מעולה ב”ה (מה מביא למה ואיך דברים קורים)

אחרת לא הייתי חולמת להתחיל עם זה

• אסתי S_T

כללי
    חברה
    07/07/2025 ב10:00 pm

אני מאמינה שיש לא מעט בנות שמחפשות להשתפשף ולהכניס עוד שורה לקו”ח עד שימצאו עבודה,

אבל יהיה קל יותר למשוך אותן אם הפיתוח יכלול טכנולוגיות שהן גם מבוקשות בשוק, כמו אנגולר, ריאקט וכד’.

למרות שוורדפרס נועדה להקל על בניית אתרים, אולי שווה לשקול הקמה של אתר לגמרי מאפס אבל בשפות מתקדמות (עם הכלים של הבינה מלאכותית גם שלב הבניה הראשוני נהיה נגיש ומהיר יותר), וכך להגדיל את הסיכוי שבנות ירצו לגשת לפרויקט הזה, כי הוא באמת מסקרן ועם פוטנציאל גדול להתפתחות מקצועית.

• חני קוסטליץ

הייטק
      חברה
      08/07/2025 ב8:32 am

בדיוק מה שחשבתי.

ככל הידוע לי, אין מקומות שמלמדים וורדפרס בצורה מעמיקה מספיק כחלק מלימודי התכנות. כלומר זה או מתכנתת שלא יודעת וורדפרס ותעשה טעויות ברמת הWP (ולא תשתמש נכון במערכת), או מתכנתת וורדפרס מנוסה – ולא מתחילה.

וורדפרס זה לא עוד משהו בקטנה, זו פלטפורמה שלמה, עם כללים, ומבנה, וDB שבנוי בצורה מסויימת, ותהליכים שעובדים בצורה וסדר מסויימים שצריך להכיר אם רוצים להקים את המערכת כמו שצריך.

למתחילה שלא מכירה אותה אלא למדה טכנולוגיות אחרות לחלוטין – אין הרבה סיכוי לעבוד איתה כמו שצריך. ואז נקבל אתר וורדפרס איטי, לא יעיל.

במקום זאת הייתי מצטרפת למה שכתבה אסתי.

תוותרו על הוורדפרס.

נכון שזו מערכת ניהול מטורפת ומדהימה, ואני אומרת את זה כמתכנתת וורדפרס כבר 13 שנה, אבל במקרה הספציפי הזה, ודווקא בגלל שאתן מעדיפות שג’וניורית תפתח את זה – הייתי מוותרת על וורדפרס לחלוטין. תנו למתכנתת גם הנחיות ספציפיות לגבי מערכת הניהול ולא רק לגבי האתר. שתקים את מערכת הניהול והDB גם כן בעצמה, בטכנולוגיות שהיא טובה בהן ושמתאימות למה שהיא מפתחת בהן את כל הפרויקט. בלי התבססות על המערכת והDB המובנים של WP שרק יסרבלו אותה ואת הפרויקט.

הצלחה רבה!

אולפן סאונד ונגינה
        חברה
        08/07/2025 ב6:59 pm

חני, ערכתי הבוקר מחקר עומק עם בינה ועם מתכנתת. בסופו של דבר עם חשיבה נכונה שלי, אפשר לכתוב קוד מקומפל בכל שפה שהיא באופן שהתשובה שתתקבל לוורדפרס תהיה אחת. באופן כזה מתאפסים כסיכונים כמעט לגמרי. אז מתכנתות- יאללללה גם השפה פתוחה (בחלק מן הצרכים, לא בכולם)

• שמחה לביא

הייטק
    חברה
    08/07/2025 ב6:26 am

היי אשמח לדעת במה מדובר.

אני מתכנתת עם נסיון של 5 שנים.

ורוצה תיק עבודות.

אולפן סאונד ונגינה
    חברה
    08/07/2025 ב6:56 pm

שמחה תוכלי לצפות בסירטון שצירפתי אני פשוט מרצה שם על הצרכים. אם מדבר אלייך- את יכולה ליצור איתי קשר במייל- toby.musicartist בג’ימייל

• יוכבד שר

הייטק
    חברה
    15/07/2025 ב6:55 am

זה מענין אותי. הסרטון חסום בנטפרי

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן