הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,458 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה משרות ניחום אבלים בעבודה קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ עבודה ‹ ניחום אבלים בעבודה עבודה ניחום אבלים בעבודה פורסם ע"י בת ציון פרייס הייטק on 14/01/2025 ב10:14 am שלום, אני עובדת במשרד קטן עם עוד 2 עובדות חרדיות בוס דתי (לא חרדי) שיושב שבעה (תקשורת איתו על בסיס יומי) מה מקובל? עזר לך? 👍 Yaffa A הגיבה לפני 14 שעות, 33 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה Yaffa A הייטק חברה 14/01/2025 ב10:34 am 24 100 0 חברה חדשה זה נשמע סוג של שאלה הלכתית ,האם אישה מנחמת איש, לא?ללכת עם בעל זו אופציה? לנחם מפתח החדר? (אם הלכתית כאמור, זה בסדר לנחם איש) (אנחנו פעם שלחנו מברק רשמי, למנהלת חשובה שלא יכלנו לבוא לנחם) עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו