הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,409 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות סידור מוצרים לפי א’ ב’ קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Web Development ‹ סידור מוצרים לפי א’ ב’ Web Development סידור מוצרים לפי א’ ב’ פורסם ע"י אסתי עדעל חברה on 03/05/2021 ב1:18 pm מישהי יודעת אולי אם יש כזה דבר תוסף לסידור מוצרים בווקומרס לפי כותרת, לפי א-ב.אני כבר חיפשתי הרבה ולא מצאתי. עזר לך? 👍 אסתי עדעל הגיבה לפני 3 שנים, 7 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות טליה שוורץ מנהלת קדם מנהלת 05/05/2021 ב10:07 am היי אסתי, אני לא מומחית לWooCommerce אבל נראה לי שזה הפתרון, מצורף צילום מסך כGIF תוכלי לקרוא יותר בהרחבה כאן Screen-Recording-2018-09-19-at-02.00-AM.gif 1 MB Graphics Interchange Format - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 אסתי עדעל חברה חברה 06/05/2021 ב9:25 am כן הסתדרתי כבר, מצאתי איך עושים ב”ה. תודה בכל אופן😀! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו