הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 43 דקות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,408 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות סינון במחשב מקינטוש קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ IT & Software ‹ סינון במחשב מקינטוש IT & Software סינון במחשב מקינטוש פורסם ע"י רחל לוי הייטק on 13/11/2022 ב6:56 pm מישהי יכולה לכוון אותי לדרך לבצע סינון על מחשב מקינטוש? תודה עזר לך? 👍 Rivka Amor הגיבה לפני 2 שנים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות שרה שטיינמץ הייטק חברה 13/11/2022 ב9:08 pm אני חקרתי על זה הרבה יכולה לשאול אותי יותר מפורט בפרטי עזר לך? 👍 רות פישר הייטק חברה 14/11/2022 ב11:30 am אני עובדת על מקינטוש עם סטיק של נטפרי לנטפרי יש מענה אמנם לא מושלם אבל טוב למדי על המחשב עצמו אין אפשרות כפי שידוע לי להתקין חסימה עזר לך? 👍 רחל לוי הייטק חברה 14/11/2022 ב1:30 pm חשוב לי מאוד החסימה על המחשב עצמו עזר לך? 👍 Rivka Amor חברה חברה 15/11/2022 ב12:11 pm לנטפרי יש אפשרות של vpn שמים על המחשב, אבל אפשר לנתק בקלות כמו כל VPN רגיל עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו