הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 33 דקות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,373 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עבודה במשטרה ירושלים קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ עבודה ‹ עבודה במשטרה ירושלים עבודה עבודה במשטרה ירושלים פורסם ע"י אביטל הס חברה on 27/10/2021 ב10:00 am היי מישהי עובדת שם? מישהי התראיינה שם? אני מחפשת מידע על ראיון למשרת full stack. ממש אשמח לקבל עזרה, תודה!!! עזר לך? 👍 אביטל הס הגיבה לפני 3 שנים 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות ריקי אידלשטיין הייטק חברה 28/10/2021 ב7:34 am עבדתי שם ויש לי שם הרבה חברות, יש שם המוןןן חרדיות משר full stack זה מילים מאד כלליות, זה מקום מאד גדול, עם הרבה סוגי צוותות. אם את רוצה פרטים, את צריכה לומר אצל מי זה, איזה פרוייקט או מי המנהל עזר לך? 👍 Ggggh Bhugf כללי חברה 01/11/2021 ב12:32 am יש מצב שאת עוזרת לי לשלוח קו”ח לשם? עזר לך? 👍 אביטל הס חברה חברה 02/11/2021 ב4:37 pm אני הגעתי לראיון מטעם מטריקס. בגדול נראה לי שהם עובדים בעיקר מול חברות השמה. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו