הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,373 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עזרה בראיון לחברת BRIX קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ עבודה ‹ עזרה בראיון לחברת BRIX עבודה עזרה בראיון לחברת BRIX פורסם ע"י נעמה פ חברה on 12/08/2021 ב7:50 am היי חברות, מישהי מכירה את חברת BRIX ויכולה לעזור לי? יש לי ראיון שם היום… תודה רבה! עזר לך? 👍 רחלי זלצמן הגיבה לפני 3 שנים, 3 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות ריקי שפירא חברה חברה 13/08/2021 ב7:49 am עדיין רלוונטי? הייתי שם בראיון עזר לך? 👍 רחלי זלצמן חברה חברה 15/08/2021 ב9:21 am יכולה לעזור לך. עובדת שם. רלונטי עדין? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו