הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,409 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עזרה בתשלום migration .net code first קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Programming Languages ‹ עזרה בתשלום migration .net code first Programming Languages עזרה בתשלום migration .net code first פורסם ע"י תמר לוי הייטק on 06/06/2024 ב5:01 pm משהי שיודעת טוב את הנושא, אשמח מאד עזר לך? 👍 מיכל . הגיבה לפני 6 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות Sara Daum הייטק חברה 06/06/2024 ב6:49 pm את פשוט כותבת את הקוד כמו שאת רוצה שהוא יהיה ואחר כך עושה מיגריישן לעדכן את הדטה בייס עם התוספות שבקוד.רוצה לכתוב לי במה הסתבכת? עזר לך? 👍 מיכל . חברה חברה 06/06/2024 ב9:50 pm היי , אשמח להבין קצת יותר מה הבעיה , באיזה שלב הסתבכת ? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו