הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,409 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות פיתוח משחקים קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ כלים ‹ פיתוח משחקים כלים פיתוח משחקים פורסם ע"י אסתי פורגס הייטק on 28/09/2022 ב1:52 pm מישהי מכירה משרות בתחום פיתוח משחקים, unity? עזר לך? 👍 אסתי פורגס הגיבה לפני 2 שנים, 1 חודש 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות קדם תמיכה כללי מנהלת 29/09/2022 ב5:54 pm היי יקרה, רק ליידע אותך שיש לנו בקדם לוח דרושות חדש מושקע ומהמם https://jobs.kedemcenter.co.il/ אם את צריכה עזרה אנחנו פה 🙂 עזר לך? 👍 אסתי פורגס הייטק חברה 25/10/2022 ב11:42 am כן, תודה!! יש לכם גם משרות בתחום UNITY וגיימינג? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו