קצת מוזר לי מה שאת כותבת.
אחרי מחקר ארוך בנושא –
משה”ח – מורידים על חוסר בלוגיקה, על חוסר חשיבה על נקודות קצה וכדו’
מהט – על כפתור שלא היה בגודל הנכון וכדו’…
בכל מקרה, כמה עצות-
– אל תחכי להגשה, התקדמי כמה שאת יכולה כעת ולא הכל בחודש האחרון, ככה תוכלי להוסיף דברים בסוף באם נשאר לך זמן (בני תוכנית מסודרת של זמנים מה את רוצה להספיק עד מתי)
– אל תקחי פרויקט בומבסטי יותר מדי, פרויקט ממוקד, שעושה את מה שהוא צריך לעשות, שנראה טוב, ויש בו את כל הדרישות לפי המסלול אותו את לומדת.
– תרדי מהרעיון של “משהו שימושי” השימוש הכי גדול בפרויקט הוא הציון הטוב, אין שום צורך לחלום על יותר מזה (ואומרת לך את זה מישהי שבמשך שנתיים נאמה שהיא לא תעשה משהו לא שימושי…) הבנות שניסו לעשות משהו שימושי היו צריכות לשבת שעות רבות מאד (כי תכלס משהו שימושי מפתחים 10 מתכנתים במשך 3 שנים, ולא מפתחת גונירית במשך חצי שנה..), אח”כ להעלות את זה לענן שזה דבר שעולה כסף (ולכן כולן יורדות מזה) ואחרי הכל – מלא בנות חולמות על משהו שימושי, עוד לא מכירה מישהי שעבד לה. עדיף שתלכי על משהו שאת מתחברת אליו מאשר משהו שאת חושבת שאולי יהיה שימושי יום אחד…
– עוד עצה שחשובה יותר לעתיד מאשר לפרויקט – אל תבני על המורות, נסי כמה שפחות להעזר בהם. תגישי את הפרויקט בידיעה שעשית אותו לבד, תהיי הרבה יותר בטוחה בו ותדעי להסביר כל מילה בו. והרווח הכי גדול הוא בעתיד לעבודה – זה נותן לך מיומנות של הסתדרות עצמית.
בהצלחה!!!
עצות על יום ההגשה עצמו ינתנו עפ”י דרישה 😉