הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,631 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה משרות פרופיל לינקדאין קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ עבודה ‹ פרופיל לינקדאין עבודה פרופיל לינקדאין פורסם ע"י ש ג חברה on 22/03/2022 ב11:15 am שלום אם אין לי אפשרות כרגע להשקיע בפרופיל לינקדאין אלא רק משהו בסיסי, האם בכל אופן לשים קישור לפרופיל בקורות חיים או שעדיף לא לשים בכלל? עזר לך? 👍 בת שבע אהרונוב הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 3 חברות · 4 תגובות 4 תגובות ש ג חברה חברה 24/03/2022 ב1:05 am מקפיצה שוב… אשמח לקבל תגובות עזר לך? 👍 רבקה וינוקור חברה חברה 24/03/2022 ב7:54 am לא יודעת אם יענה לך תשובה.. לא הייתי שמה קישור למשהו לא מושקע. ובאופן כללי לגבי פרופיל בלינקדין: בתחילה השקעתי בפרופיל שלי קיבלתי פניות רבות אבל שמתי לב שלפחות אצלי כל הפניות שהגיעו דרך לינקדין לא היו רלוונטיות מבחינה רוחנית ואין לי דרישות בשמיים… עזר לך? 👍 בת שבע אהרונוב הייטק חברה 24/03/2022 ב9:34 am לא כ”כ מסכימה עם ההנחה הזאת. אני מקבלת הצעות עבודה גם מחברות כמו מטריקס, שהיא לחלוטין כשרה. ויש גם הרבה חרדיות שפעילות בלינקדאין. והם עצמן מפרסמות ומציעות שם משרות בחברות שלהן. עזר לך? 👍 בת שבע אהרונוב הייטק חברה 24/03/2022 ב9:32 am אם הפרופיל לא נראה טוב. אל תשימי קישור אליו. זה נראה לא טוב. למרות שכן כדאי שיהיה לך פרופיל שנראה טוב, כי הרבה פעמים המגייסת תחפש אותו בעצמה. וזה עוד כלי שנועד להראות את הרזומה שלך. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו