הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,418 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה משרות קבלה על קורס ביודמי קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ לימודים ‹ קבלה על קורס ביודמי לימודים קבלה על קורס ביודמי פורסם ע"י נחמי פלד הייטק on 04/06/2023 ב8:16 am בוקר טוב, קניתי קורס ביודמי ואני צריכה קבלה להעביר למעסיקים על מנת לקבל החזר – אבל לא קיבלתי. יש למישהי מושג איך אני יכולה למצוא את הקבלה? עזר לך? 👍 יעל דולינסקי הגיבה לפני 1 שנה, 6 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה יעל דולינסקי חברה חברה 05/06/2023 ב7:45 am אפשר לנסות ליצור קשר עם האתר, ולבקש קבלה לחילופין אולי מספיק לחברה שלך אם תציגי את אישור התשלום שקיבלת במייל בהצלחה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו