הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 12 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,396 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות ראיון במערך הדיגיטל הלאומי (ממשל זמין) קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ עבודה ‹ ראיון במערך הדיגיטל הלאומי (ממשל זמין) Tagged: ראיונות עבודה ראיון במערך הדיגיטל הלאומי (ממשל זמין) פורסם ע"י נעמי ש הייטק on 27/09/2023 ב11:35 am אשמח לכל מידע בנוגע לראיונות עבודה במערך הדיגיטל למשרת בדיקות ואוטומציה, תודה. עזר לך? 👍 דסי קנופף הגיבה לפני 1 שנה, 1 חודש 2 חברות · 1 תגובה ראיונות 1 תגובה דסי קנופף הייטק חברה 28/09/2023 ב11:45 am אני עובדת במערך הדיגיטל. אם ידוע לך אצל מי הראיון, אני יכולה לנסות לעזור לך להגיע למידע. -תכתבי לי באישי. בהצלחה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו