שאלה דחופה בקשר להגשת פרויקט מה”ט

קדם Forums הייטק עבודה שאלה דחופה בקשר להגשת פרויקט מה”ט

• שאלה דחופה בקשר להגשת פרויקט מה”ט

פורסם ע"י מרים ספרא  הייטק on 31/05/2022 ב10:48 pm

שלום חברות,

רוצה להתייעץ מהנסיון שלכן,

אני גומרת עכשיו לימודי הנדסאי תוכנה מטעם מה”ט

יש לי חברה שלומדת את המסלול של משרד החינוך ואני רוצה להגיש את הפרויקט שלה שמוכן כבר.

יש לי כמה שאלות:

1. אם אני מסתבכת בהגשה ועולים שלא אני כתבתי את הפרויקט, מה ההשלכות,

האם אני אוכל להגיש פרויקט אחר או שהם פוסלים אותי ואני לא יכולה לקבל תעודה בכלל?

2. הבנתי שהם שואלים שאלות מאד כלליות, אם אני מבינה את הרעיון של התכנית זה מספיק או שאני צריכה להיות בקיאה גם בקוד?

3. פחות או יותר איזה סגנון של שאלות שואלים? במה להתמקד כשאני לומדת את הפרויקט?

4. ממליצה לי לקחת את הסיכון?

אשמח מאד מאד בכל תשובה אפילו חלקית כי אני חייבת להגיש הצעת פרויקט

תודה רבה!!!!!!

תהילה כהן הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 4 חברות · 3 תגובות
  • 3 תגובות
  • שרה פור

חברה
    חברה
    01/06/2022 ב9:15 am

היי

את צריכה להיות בקיאה בפרויקט ברמה שאת מכירה את העמודים הפונקציות הראשיות ויכולה להסביר אותם פחות או יותר, להבין איך הבנייה של הפרויקט עובדת. את צריכה לשדר ביטחון ולספר כמה ואיך עבדת עליו לחשוב על קשיים שיתגלו בדרך במידה ותישאלי

בדרך כלל לפי מה שידוע לי אין סיבה שיעלו על זה שזה לא הפרויקט שלך גם אם הם נתקלו בעוד בנות שחשבו על אותו רעיון של פרויקט – זה בדרך כלל בנוי שונה וזה קורה הרבה

אני בניתי פרויקט והבאתי אותו למישהי שתגיש שנה מאוחר יותר והכול עבר לה חלק

מה שכן אולי תבררי את זה הלכתית עם הרב שלך….

בהצלחה!

• ר

הייטק
    חברה
    01/06/2022 ב10:04 pm

אם עולים על זה שלא את כתבת, עד כמה שידוע לי פוסלים. לדעתי אפשר להגיש אחר כך פרויקט אחר – לא מידיעה.

הבדיקה עצמה מאוד אינדיבידואלית לבודקים. יש כאלה שממש חופרים על כל חלק בפרויקט, בקוד וברעיון ויש כאלה שרק רוצים לראות שהפרויקט עובד כמו שצריך ועומד בדרישות.

אם יש לך אפשרות לברר מי הבודקים תנסי לברר מה הסגנון שלהם.

תבואי להגשה כשאת יודעת פרפקט את הרעיון, תקראי טוב טוב את הצעת הפרויקט והספר, יכול להיות שישאלו על דברים למה עשית כך ולא אחרת – תבואי מוכנה, תעברי על הקוד המשמעותי בפרויקט, מומלץ להבין אותו היטב.

תכיני מראש דברים שכדאי להדגיש, כך שתוכלי לנווט למקומות הבטוחים בשבילך.

תעשי סימולציות כדי שיזרום לך כמובן…

לגבי הסיכון – תלוי בך ובפרויקט…

המון הצלחה!

• תהילה כהן

הייטק
    חברה
    02/06/2022 ב10:54 am

היי אני הגשתי לפני כמה חודשים ואני חושבת שזה תלוי לבוחנים שיהיו לך,לי הם עשו את זה חפיף ולא נגעו בקוד בכלל וסתם למדתי לעומק אבל מה שהכי שמתי לב שהם פשוט ניסו לשאול שאלות מתקילות שמה אםהמשתמש רוצה כך וכך ואין לך את זה באפליקצייה…כאילו הם מראים לך מה חסר לך באפליקצייה ואת צריכה להסביר למה לא עשית או להסביר שלא הספקת.. אבל עדיף ללמוד לעומק ולא לקחת סיכונים כי זה תלוי בבוחנים..בהצלחה

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן