הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,362 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 משרות מובילות בקהילה - בקרוב! שב”ס – ירושלים קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ עבודה ‹ שב”ס – ירושלים Tagged: full-stack, שב"ס עבודה שב”ס – ירושלים פורסם ע"י m-m levy חברה on 21/08/2022 ב3:21 pm היי, אשמח לשמוע פרטים על המקום וכן על מבחן ראשוני למשרת full stack (רמה א) כל מידע יעזור תודה רבה רבה!! עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע הגיבה לפני 2 שנים, 2 חודשים 2 חברות · 3 תגובות full-stackשב"ס 3 תגובות משתמש לא ידוע חברה משתמש שנמחק 21/08/2022 ב4:06 pm מה בדיוק את רוצה לשמוע? עזר לך? 👍 m-m levy חברה חברה 21/08/2022 ב4:36 pm את עובדת שם? / עשית את המבחן? עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע חברה משתמש שנמחק 21/08/2022 ב4:41 pm לא עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו