הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,362 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות שכר קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ עבודה ‹ שכר Tagged: Full Stack, שכר עבודה שכר פורסם ע"י m-m levy חברה on 30/01/2023 ב2:14 pm אשמח לשמוע כמה עלי לדרוש עבור משרת full stack (Python, Node.js, React) ג’וניור, משרה מלאה-9 שעות, במרכז, חברה חילונית, לא חברת הייטק. תודה רבה !! עזר לך? 👍 מיכלי רוזן הגיבה לפני 1 שנה, 9 חודשים 2 חברות · 1 תגובה Full Stackשכר 1 תגובה מיכלי רוזן הייטק חברה 30/01/2023 ב3:44 pm מקובל 12K מינימום תוכלי לראות בטבלאות שכר לבדוק באתר the worker כמה מקובל בחברה הזו ספציפית- ולהתאים את עצמך… בהצלחה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו