הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 14 דקות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,408 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות תוכנת פייתון חינמית להורדה קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Programming Languages ‹ תוכנת פייתון חינמית להורדה Programming Languages תוכנת פייתון חינמית להורדה פורסם ע"י רחלי הייטק on 30/09/2024 ב8:04 pm אני אשמח לקישור, הסתבכתי בגוגל ויש לי רק את הגרסה בתשלום עדיף לי את PyCharm אבל לא חובה, העיקר תוכנה נוחה לכתיבת קוד פשוט תודה עזר לך? 👍 Sara Cohen הגיבה לפני 2 חודשים 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות Noa הייטק חברה 30/09/2024 ב8:39 pm יש לך גם את spyder וב-vscodeאבל הכל נמצא בעיקרון דרך anacondaתתקיני אותה ואז יהיה לך את הכל עזר לך? 👍 Noa הייטק חברה 30/09/2024 ב8:51 pm ונראה לי שזה החינמי (pycharm)(תגללי להורדה השניה)https://www.jetbrains.com/pycharm/download/?section=windows jetbrains.comDownload PyCharm: The Python IDE for data science and web development by JetBrainsDownload the latest version of PyCharm for Windows, macOS or Linux. עזר לך? 👍 Sara Cohen הייטק חברה 30/09/2024 ב9:16 pm אם את באמת רוצה להתקין אנקונדה כמו ש@Noa_Noa כתבה קחי בחשבון שזה תופס המוווון מקום במחשב… אפשר להתקין רק pyCharm בגרסה של community שהיא חינמית, זה תוכנה באמת נוחה לעבוד עם פייתון, זה נמצא בקישור: https://www.jetbrains.com/pycharm/download/?section=windows אבל תשימי לב שאת מתקינה את community ולא את Professional שאפשר להתקין אותו- אבל הוא לא חינמי.. ואם את נתקלת בבעיה עם ההתקנה תכתבי לי, כי נראה לי שאני בהתקנה שלו נתקלתי בכל סוגי הבעיות:) jetbrains.comDownload PyCharm: The Python IDE for data science and web development by JetBrainsDownload the latest version of PyCharm for Windows, macOS or Linux. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו