breakpoint לא עובד
קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Programming Languages ‹ breakpoint לא עובד
-
breakpoint לא עובד
פורסם ע"י shirana92 חברה on 06/01/2020 ב7:05 amלאחר הרצת פרויקט, אני מקבלת על ה-breakpoint הודעה The breakpoint will not currently be hit. No symbols have been loaded for this document. אשמח לעזרתכן. תודה רבה!
goHigh Tech הגיבה לפני 4 שנים, 11 חודשים 3 חברות · 24 תגובות -
24 תגובות
-
יש כמה סיבות שיכולות לגרום לזה – א. לראות שאת בMODE של Debug ולא Release : ב. לבדוק שאת באמת מריצה את הקוד שאת רואה. לדוג’ תוסיפי שורה של הדפסה ללוג או לקונסול ותראי האם את רואה את ההדפסה הזו? אם לא יכול להיות שהפרויקט לא מתקמפל כשאת עושה build כללי. ג. תראי שנוצר לך בbin/debug קובץ pdb לאותו פרויקט שהקוד מופיע בו ד. Tool –>Options –>Debugging –>General => Unchecked check mark for “Enable Just My Code(Managed only)” עדכני אם משהו לא מובן
-
עוד אופציה, אם עדכנת לvisual studio 2017 לאחרונה, אז תמחקי את כל ה breakpoints: From the Debug menu, choose Delete All Breakpoints. ושימי מחדש.
-
האם מה שהציעה GoHigh.Tech, בנקודה ב’ להדפיס שם איזה הודעה, עובד? כלומר, הוא מדפיס?
-
כלומר מדפיס ובכל זאת לא מגיע לbreakpoint? איזה סימון מופיע ליד הbreakpoint? חלול עם משולש אזהרה?
-
א. האם נוצר לך pdb בתיקיית הbin עבור הפרוייקט הספציפי הזה? ב. עם איזה ויז’ואל סטודיו את עובדת?
-
תסתכלי רגע על הפרוייקט, קליק ימני עליו ו – properties > build > advanced > debug info. מה את רואה שם full או none ?
-
תוך כדי ריצה, כנסי ל debug > windows > modules חפשי בחלון את ה dll שאת מנסה לדבג, מה הsymbol status שלו?
-
אוקי נסי את זה: set “Generate DEBUG information” to FALSE
delete /bin and /obj folder
Set “Generate DEBUG information” back to TRUE
rebuild the project -
האם הbreak point לא נטען באף מחלקה של הפרויקט? אם כן, אולי את עושה Attach לא נכון באיזה סוג פרויקט מדובר?
-
לא נטען בשום מחלקה. מה הכוונה attach לא נכון? פרויקט WINFORM. עוד בעיה – כאשר אני מריצה את הפרויקט והוא נתקע על איזה שורה אני מקבלת – אני חושבת שמשהו נדפק לי בהגדרות של הויזואל סטודיו אחרי כל הנסיונות שלי… תודה רבה!
-
השגיאה מתריעה די בברור על כך שלא תוכלי לדבג את זה… קצת קשה לדעת על מה הוא צועק בלי לראות את הפרויקט, אבל כן נראה שהוא מחפש איזה תיקיה או קובץ בשם זה, לכאורה, זה הכוון
-
לדעתי כאן יש ריכוז של כל האפשרויות: https://bytes.com/topic/c-sharp/answers/238429-no-symbols-have-been-loaded-document-answer-anyone כולל בשאלה עצמה (6 הנקודות שהוא כותב שם. בדקת שהPDB והDLL נוצרים עם אותו timestamp ? ) + בתשובה האחרונה שהיא האופציה האחרונה שהצעתי.
-
איך אני יכולה לבדוק שה-PDB ןהDLL נוצרים עם אותו timestamp? בקשר לתשובה האחרונה – באמת נראה שהוא מחפש איזה קובץ,אבל לא הצלחתי לעזור לו עם זה. אני מרגישה שמיציתי עם זה אחרי שיום שלם אני מנסה… ואני שוקלת להתקין את התוכנה מחדש. פרויקטים בגרסאות ישנות יותר, בהתחלה אין לי איתם בעיות, אבל אם אני עושה להם rebuild, הבעיות חוזרות על עצמן גם שם, לכן זה נראה לי משהו בהגדרות.
-
לגבי הtimestamp את יכולה לראות לפי תאריך עדכון אחרון של הקובץ. מקווה שהתקנה מחדש תעזור לך, לי זה כן נשמע משהוא פנימי של הפרויקט תעדכני בהתפתחות 🙂
-
x אחרי יום שלם של חיפושים ב-GOOGLE הרמתי ידיים. וד’ הוביל אותי לפתרון… x מחקתי מתיקיית הפרויקט קובץ בסיומת csproj.user. וכל הבעיות נפתרו. x תודה לד’!!! x וכמובן גם לכם על כל העזרה וההשתתפות!!!
-
הקובץ הזה מכיל personal settings או שהוא היה משובש מראש או בעקבות כל המשחקים והנסיונות.. 🙂 שמחה לשמוע שעובד לך ב”ה!
Log in to reply.