הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,409 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות #C וSQL קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Programming Languages ‹ #C וSQL Programming Languages #C וSQL פורסם ע"י מ ל הייטק on 24/01/2024 ב8:25 am שלום לכולן,אשמח לקבל המלצה על סרטונים חינמיים שמלמדים טוב את החומרים הללולא ביוטיוב, כי אני בנתיב וזה חסוםאו אם מישהי מוכנה להוריד מיוטיוב סרטונים ולשלוח ליתודה רבה עזר לך? 👍 נעמי 🌸 הגיבה לפני 6 חודשים, 2 שבועות 8 חברות · 8 תגובות 8 תגובות מ ל הייטק חברה 24/01/2024 ב8:33 am לא הצלחתי לערוך…אשמח לסרטונים שמלמדים ממש מ-0, איך לפתוח פרוייקט וכו’בדגש על הקמת שרת לאתרתודה עזר לך? 👍 שרה s הייטק חברה 25/01/2024 ב10:22 pm למורה שלי יש חומר ממש טוב על c שארפ אם את רוצה- תפני אלי באישי בהצלחה! עזר לך? 👍 הילה . צילום ומולטימדיה חברה 26/01/2024 ב11:54 am יש לי סרטונים על שרת אבל ללא שמע. (הקלטתי מסך ללא שמע) אם זה מענין אותך תכתבי לי באישי. עזר לך? 👍 טליה אויערבך חברה חברה 07/04/2024 ב11:08 am אשמח מאוד אם תוכלי בבקשה לשלוח גם אלי זה יעזור לי מאוד!!! *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** עזר לך? 👍 נעה דזלובסקי הייטק חברה 05/04/2024 ב2:49 pm אני פעם הורדתי חומר על סי שארפ. אם את עדיין צריכה😅 עזר לך? 👍 שרה שיינין צילום ומולטימדיה חברה 07/04/2024 ב12:14 am אני גם אשמח לחומר המייל שלי הוא scsc@ גיימל עזר לך? 👍 גולדי ז הייטק חברה 19/05/2024 ב5:06 pm אשמח שתשלחו לי גם חומר אבל לא ברמה הבסיסית עזר לך? 👍 נעמי 🌸 הייטק חברה 19/05/2024 ב5:38 pm יש את אתר מאנקיס: https://monkeys.co.il/ אין לי מושג אם זה ביוטיוב אבל יש להם סרטונים מעולים על ממש הרבה נושאים בהצלחה… monkeys.co.ilספריית סרטוני לימוד פיתוח FULLSTACK/פיתוח אתרים הגדולה בישראל מכניסים אנשים לשוק העבודה מאז 2014 במקצועות הפיתוח FULLSTACK עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו