הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,417 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה משרות google authenticator קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ עבודה ‹ google authenticator עבודה google authenticator פורסם ע"י ת. ג. הייטק on 22/12/2024 ב9:42 am היי, משהי מכירה דרך לעבוד עם אימות דו שלבי של גוגל – לא ע”י אפליקציה בטלפון חכם? אשמח לכל מידע תודה רבה מאוד עזר לך? 👍 ת. ג. הגיבה לפני 4 שעות, 30 דקות 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות מיכל ב הייטק חברה 22/12/2024 ב9:57 am 2 יש אפשרות להתקין תוסף על הדפדפן(לי בעבודה לא אישרו אותו..) עזר לך? 👍 חני י כללי חברה 22/12/2024 ב10:33 am 4 יש תוסף לchrome. עזר לך? 👍 ת. ג. הייטק חברה 22/12/2024 ב10:37 am 7 אני צריכה את האימות עבור כניסה למחשב אני אוכל להתקין את התוסף על חשבון גוגל במחשב אחר? ואז לאיפה הוא שולח את הקוד? איך קוראים לתוסף? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו