הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 19 דקות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,374 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות הארות והערות לקורות חיים קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ עבודה ‹ הארות והערות לקורות חיים עבודה הארות והערות לקורות חיים פורסם ע"י שרה אלישבע רבינוביץ (לוונטהל) חברה on 26/03/2020 ב9:31 pm אשמח לקבל הארות הערות ושידרוגים על מסמך קורות החיים שלי. תודה?! עזר לך? 👍 שרה אלישבע רבינוביץ (לוונטהל) הגיבה לפני 4 שנים, 4 חודשים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות יעל כהן הייטק חברה 03/05/2020 ב6:44 am זה כתוב ממש טוב. הייתי מדללת קצת בפרוייקטים השונים במהלך הלימודים(לא בפרוייקט גמר) זה פחות מעניין מעסיקים. הפסקה הראשונה ממש טובה בהצלחה. עזר לך? 👍 שרה אלישבע רבינוביץ (לוונטהל) חברה חברה 03/05/2020 ב7:56 am תודה יעלי 🙂 עזר לך? 👍 ברכה קלרברג חברה חברה 17/05/2020 ב7:41 pm אולי כדאי לך לשדרג גם מבחינה עיצובית למשל שלא יהיו מידי הרבה גדלים בכתב. וכן שלא תיהיה כפילות של האתגר והיצירתיות בפרופיל. אני לא מומחית כלל בתחום רק לפי עניות דעתי… עזר לך? 👍 בלימי בוימל חברה חברה 24/06/2020 ב12:14 pm גם אני הייתי שמחה לשמוע חוות דעת על הקו”ח שלי ושרה יש לך במקרה אחות מרים? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו