מקומות עבודה שמעסיקים חרדיות
Tagged: עבודה
מקומות עבודה שמעסיקים חרדיות
יהודית זאפערן הגיבה לפני 1 יום, 7 שעות 179 חברות · 314 תגובות
- סטטוס תעסוקתי:
חברה חדשה עובדת במגן דוד אדום, קרית אונו העבודה בOpen Space, יש בערך 20 חרדיות, יושבות באותו איזור בOpen Space
חברה חדשה עובדת באודיוקודס איירפורטסיטי כ-8 בנות חרדיות, מחולקות לצוותים אבל יושבות יחד. (דרך מטריקס)
חברה חדשה עובדת ב INNOVIZ בפארק אפק – ראש העין
יש בחברה כ 15 בנות חרדיות מחולקות לצוותים, חלקן עובדות של החברה וחלקן דרך רייצ'יפ.
חברה חדשה הי אילה,
אני כבר לא עובדת שם…
עובדת בחברת CEVA בהרצליה, יש כאן 4 חרדיות,
מגייסים אצלינו ג'וניורים עם תואר.
עבודה היברידית – 3 ימים במשרד ויומיים מהבית.
חברה חדשה עובדת במשרד המשפטים בירושלים, יש צוותים שלמים רק של חרדיות , ובכללי יחס מאוד מכבד, יש פרויקטים משלובים ויש רק של חרדיות איכותיות
חברה חדשה עובדת באנבידיה (לשעבר מלאנוקס) ברמת בחיל תל אביב: קבוצה של 6 חרדיות + עוד עובדת של רייצ'יפ, יש סניף נוסף ביקנעם שמונה כ14 חרדיות.
חברה חדשה מתף- הבינלאומי ראשון לציון פלמחים יש מעל 20 חרדיות מפוזרות בין צוותים שונים
חברה חדשה אפגייט בפתח תקווה (כרגע כולן מהבית) משרד קטן עם 7 חרדיות
חברה חדשה עובדת במשרד רו"ח משולם רון ברחובות, אנחנו 4 חרדיות. בוסים הכי מכבדים ומבינים את הציבור החרדי
חברה חדשה סייברסייף, יש כ8 נשים חרדיות, יושבות בנפרד, סביבה מכבדת מאוד.
חברה חדשה מון אקטיב – moon active חברה די חילונית וגברית אבל אנחנו קבוצה של 7 בנות בחדר נפרד עובדות דרך טריבייס ונמצאות אצל הלקוח פעמים בשבוע (עכשיו מהבית) יש שם כמה פרויקטים לא בכולם יש חרדיות
חברה חדשה אני עובדת במלם במודיעין עילית עם עוד כ50 נשים חרדיות, מקום מקסים!
בהצלחה לכולם!!
חברה חדשה אני עובדת בלב לאחים ברחובות ואיתי עובדות עוד 2 נשים חרדיות
חברה חדשה עובדת בבנק דיסקונט בתל אביב דרך חברת NESS. אנחנו קבוצה של 12 חרדיות בחדרים סגורים לנו
חברה חדשה עובדת בשע"ם (רשות המיסים) בירושלים, בערך 100 חרדיות
חברה חדשה מחפשים אצלכם אולי גוניוריות?
אם כן – אפשר לשלוח דרכך קורות חיים?
חברה חדשה עובדת ב RACHIP חברה עם מעל 130 מפתחות חרדיות, חברה מובילה טכנולוגית ומקצועית, תרבות ארגונית של כבוד והערכה,אפשרויות לפיתוח מקצועי וגמישות בשעות העבודה וגם איזון בין בית לעבודה שחשוב לכולנו.
חברה חדשה איך אפשר ליצור איתך קשר? רוצה לשאול שאלה קטנה שתעזור לי מאד! תודה מראש!!
חברה חדשה שלום אני עובדת בביטוח איילון בבורסה , סביבה עם הרבה חרדיות – כ 40 חרדיות במחלקה
חברה חדשה שלום יהודית,
אשמח אם תוכלי לשלוח קורות חיים שלי למשאבי אנוש או שתביא לי מייל שלהם.
אם כן, תכתבי לי תשובה למייל r.yustman2501@gmail.com
אשמח לעזרה,
תודה
רחלי
חברה חדשה הי,
את עדיין עובדת בביטוח איילון?
יש אצלכם משרות ג'וניור (עם תואר)?
תודה רבה
חברה חדשה עבדתי בעבר , wishtrip סטארט אפ ברמות ב,חברה מאד טובה עם תנאים מעולים. וכמה בנות חרדיות (עדיין צריך להיות זהירים ..)
חברה חדשה
חברה חדשה עובדת באודיוקודס, באר שבע, כ-15 עובדות חרדיות. סניף נוסף בלוד עם כ-8 עובדות חרדיות.
חברה חדשה קופ"ח כללית בת"א. כ-10 חרדיות בשני צוותים שונים. סביבה מאד מכבדת.
חברה חדשה היי,
אשמח לדעת אם יש גיוס אצלכם עכשיו, אפשר להעביר קו"ח דרכך?
תודה.
חברה חדשה יוניק תעשיות תוכנה בע"מ – שערי העיר ירושלים כ 20 חרדיות מפוזרות בצוותים שונים.
Log in to reply.