הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 59 דקות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,396 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות Ness טכנולוגיות קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ עבודה ‹ Ness טכנולוגיות Tagged: .NET, NESS, ביתר, מבחן, עבודה עבודה Ness טכנולוגיות פורסם ע"י racheli.litman חברה on 14/08/2023 ב12:53 pm יש פה מישהי שעובדת בNess טכנולוגיות בירושלים ותוכל לתת לי פרטים? אשמח לשמוע כל פרט בנוגע לעבודה אצלם, וגם בנוגע למשמרות לילה, האם יש שם בעיה של ייחוד. עזר לך? 👍 תמי . הגיבה לפני 1 שנה, 3 חודשים 5 חברות · 5 תגובות .NETNESSביתרמבחןעבודה 5 תגובות אלישבע לשם הייטק חברה 15/08/2023 ב8:45 am אני עובדת בחברה זו בצפון ומאוד נהנית מהתנאים ומהחברה, כיון שזו חברת קבלן- זה משתנה מלקוח ללקוח ולכן אינני יודעת לגבי ירושלים. מה שכן מאוד ממליצה על נס בכללי. עזר לך? 👍 Rachel L אדריכלות ועיצוב פנים חברה 15/08/2023 ב12:58 pm היי, אפשר להעביר איתך קורות חיים לנס בצפון ? עזר לך? 👍 אלישבע לשם הייטק חברה 16/08/2023 ב8:22 am כן בשמחה יכולה לשלוח ל[email protected] עזר לך? 👍 מיכל הייטק חברה 17/08/2023 ב2:48 pm תוכלי לשלוח את הקוח שלי ? עזר לך? 👍 תמי . הייטק חברה 20/08/2023 ב2:59 am אשמח לקבל מידע על מבחן לתפקיד פיתוח .NET בחברת NESS בביתר. תודה!! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו