NgRx ותהליך CI/CD – מה זה ? אשמח לקבל חומר/ שאלות מראיונות בנושאים הנ”ל. תודה?
קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ כלים ‹ NgRx ותהליך CI/CD – מה זה ? אשמח לקבל חומר/ שאלות מראיונות בנושאים הנ”ל. תודה?
-
NgRx ותהליך CI/CD – מה זה ? אשמח לקבל חומר/ שאלות מראיונות בנושאים הנ”ל. תודה?
פורסם ע"י dasi levi גרפיקה on 23/10/2022 ב7:02 pmאשמח לקבל חומר בנושא הנ”ל.
תודה רבה
שרה ה הגיבה לפני 2 שנים, 2 חודשים 2 חברות · 3 תגובות -
3 תגובות
-
020חברה חדשה
אם נתקלת בשאלה מסוג זה כנראה שאת מכוונת לתפקיד DevOps שאחראי על כל התהליך הזה.
תהליך CI/CD זהו התהליך שמקיף את כל השלבים של יצירת מוצר מסוים.
יש את החלק של ה CI שכולל כמה שלבים שקשורים יותר להתעסקות עם הקוד מקור(כתיבת הקוד,בדיקות יצירת אסטרטגיות שונות של git וכו)
לעומת החלק של CD ששם מתעסקים עם הרבה טכנולוגיות וכלים מדהימים שיש ל DEVOPS להציע שעוסקים בפריסה של המוצר.
עניתי לך בצורה הכי מתומצתת שיש כי DEVOPS זה שם ענק שכולל בתוכו המון תפקידים ושימוש בכלים שונים.
אני בשלבי סיום לימודי DEVOPS כך שאשמח לענות/לעזור לך במידה ויש לך עוד שאלה בנושא.
בהצלחה:)
-
000חברה חדשה
קודם כל תודה על המענה, ראשית אני לא מתמיינת למשרת DevOps, אלא למשרת פיתוח…
היות וזה ראיון מקצועי, התמקדתי והחלטתי ללמוד בגדול את כל הדרישות של המשרה, אל אף שלא התעסקתי עם כולם, כמו זה.
מה יכולים לשאול אותי כמישהיא שבאה מתחום הפיתוח ומתמיינת למשרת פיתוח.
יש לך מושג לכוון אותי?
-
020חברה חדשה
אני אישית גם למדתי פיתוח והמשכתי לDEVOPS,כך שאתן לך את הנושאים שמסונכרנים עם צוות הפיתוח,
*מאמינה שישאלו אותך על תהליך הBUILD(תלוי לאיזה שפה את נבחנת) לJAVA משתמשים ב MAVEN וכו, אז כדאי שתבדקי את הכלי שיוצר לך את הקובץ המקומפל של הקוד.
*חלק משמעותי בתהליך CI/CD הוא הTESTS, כדאי שתבדקי את הכלים השונים, למרות שמתכנת לא אמור לעשות בדיקות אבל זה חובה להכיר את הכלים ולדעת את סוגי הבדיקות השונות(בדיקות סטטיות וכדו,) מתעשיה משתמשים הרבה עם SONARQUBE שזה כלי מדהים שמסוגל לבצע בדיקות שונות, חשוב שתכירי אותו ואת סוגי הבדיקות השונות שהוא מציע.
*הגיוני שישאלו אותך על גיט(בתהליך CI CD זה חלק מאד משמעות, הרבה מעבר למה שמלמדים בסמינר… יש לו יכולות אדירות מעבר למאגר הגרסאות שהוא משמש יש לו כלי CI CD, לא חושבת שישאלו אותך עליהם כי זו העבודה של איש הDEVOPS אבל חשוב שתכירי את האסטרטגיות השונות של גיט.)
*Artifactory-המאגר שלשם המתכנתים דוחפים את הקבצים המקומפלים.
מאחלת לך מלא הצלחה בעז”ה, ושוב- אם יש לך עוד שאלה אז ממש בכיף:)
-
-
Log in to reply.