הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,373 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות אני מריצה ומקבלת שגיאה: קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Web Development ‹ אני מריצה ומקבלת שגיאה: Web Development אני מריצה ומקבלת שגיאה: פורסם ע"י מרים שיף חברה on 04/03/2020 ב11:17 am תודה רבה על התשובה הראשונה . אני מריצה ומקבלת שגיאה: TypeError: Cannot assign to read only property ‘exports’ of object ‘#שגיאה מוכרת? אני לא מגיעה לפתרון… עזר לך? 👍 Naomi Fish הגיבה לפני 4 שנים, 8 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה Naomi Fish חברה חברה 05/03/2020 ב12:12 am מסתבר שאת מנסה לעשות import לקובץ שעשית לו module.exports. נסי במקום זאת לייבא את הקובץ באמצעות הפקודה require להלן דוגמא ל syntax const myModule = require(‘./mymodule’); עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו