הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,632 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה משרות REACT עכשווי קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Web Development ‹ REACT עכשווי Web Development REACT עכשווי פורסם ע"י אלישבע מלאך הייטק on 21/04/2025 ב9:20 pm שלום לכולן ותודה מראש על העזרה 🙂 למדתי בזמנו REACT REDUX, מתארת לעצמי שהטכנולוגיות השתנו עם השנים…. מה הולך היום בREACT? ממשיכים עם הREDUX או שיש חדש?? תודה…. עזר לך? 👍 אלישבע מלאך הגיבה לפני 3 חודשים, 1 שבוע 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות חיה אלטמן הייטק חברה 21/04/2025 ב10:35 pm רידקס עדיין פופולרי יש את MOBX, שגם היא על אותו רעיון, אבל יחסית היא יותר חדשה ולכן פחות מוכרת. השימוש בה יותר קל ופשוט מרידקס, והיא מתאימה לאפליקציות קטנות ובינוניות. לפרויקטים גדולים בד”כ משתמשים ברידקס. עזר לך? 👍 אלישבע מלאך הייטק חברה 21/04/2025 ב10:36 pm תודה על התשובה המפורטת הועלת לי מאוד…… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו