אתר זמני היום וחיי קהילה לבית כנסת
-
אתר זמני היום וחיי קהילה לבית כנסת
פורסם ע"י goHigh Tech חברה on 26/04/2020 ב6:29 pmשם הפרויקט אתר זמני היום וחיי קהילה לבית כנסת מספר פרויקט 2 גרסה 20.04.26 תמונה אופיינית לזיהוי הפרויקט
מידע על העמותה והפרויקט
מומלץ לקרוא את מפרט הדרישות המקוצר כדי לקבל מושג לגבי הפרויקט לאחר מכן אפשר וצריך לעבור על המפרט המורחב ניתן לשאול כל שאלה בפורום לגבי הפרויקט Domain Name: synagogue.infiate.com
הדומיין הינו בבעלות המזמין
עמותת “שלום – תורת ישראל, ארץ ישראל, עם ישראל” מנהלת קהילה הנקראת “משכן מאיר” ובונה בית כנסת בכפר סבא. העמותה מפעילה צג המציג את זמני היום ואירועים מחיי הקהילה על גבי צג גדול הממוקם בבית הכנסת. העדכונים נעשים היום ידנית כל שבוע לגבי שבת בלבד. העמותה מעוניינת ליצור מוצר שיפעל ויציג אוטומטית את זמני היום ומידע נוסף מחיי הקהילה. הפרויקט כולל למעשה הקמת אתר שאותו ניתן יהיה לראות בכל רגע דרך האינטרנט על גבי צג מחשב או על גבי צג של סמארטפוןמיומנויות נדרשות
יתכן שתידרשנה מיומנויות בנושאים הבאים אך לא בהכרח. המיומנויות תלויות באופן המימוש של האתר
Website design, PHP, HTML, WordPress, Graphic Design
תבנית מוצעת לבניית האתר
יש להשתמש בתכנון המסכים כפי שהם מופיעים במפרט הדרישות. ניתן להציע שיפוריםשיטת ההתקשרות לביצוע הפרויקט
מחיר קבועהערכת תקציב על ידי מזמין הפרויקט
2500 שחתאריך פרסום הפרויקט
28 אפריל 2020זמן נדרש לסיום
3 חודשיםפרטי מזמין הפרויקט
מאיר בר לב, [email protected] , 052-4238989חומרים וקישורים נוספים
קישור לכל מידע הפרויקטלהגשת הצעה
אנא כתבי תגובה הכוללת את המייל שלך ואנו נחזור אליך.שרה שטרן הגיבה לפני 4 שנים, 1 חודש 14 חברות · 28 תגובות -
28 תגובות
-
חברה חדשה
שלום וברכה! אני חושבת שמתאים לי לקחת את הפרויקט אשמח אם יצרו איתי קשר [email protected] תודה רבה
-
חברה חדשה
שלום, כמנוסה בכתיבת פרויקטים בצורה עצמאית, אשמח לקחת הפרויקט. רחלי ליטמן 0583201292 [email protected]
-
חברה חדשה
שלום! אני בונה אתרים עצמאית. מומחית בבניית אתרים מורכבים בוורדפרס. אשמח אם תצרו איתי קשר ואשלח לכם עבודות להתרשמות.. [email protected] בהצלחה!
-
חברה חדשה
שלום. אני הנדסאית תוכנה עם ניסיון קצר בפיתוח ב PHP אשמח להשתתף בפרויקט.
-
חברה חדשה
האתרים שלי מאוחסנים ב lunarpages.com אז אם מישהי רוצה להשתמש בטכנולוגיה חדשה יחסית כמו Angular יש צורך לוודא שזה נתמך בשרת המאכסן הנ”ל
-
חברה חדשה
מי שרוצה לבצע את הפרויקט – יש לדעת או ללמוד את נושא הלוח העברי. כולל זמני היום, פרשיות השבוע, הדף היומי וכו. זה בעצם החלק המשמעותי ביותר בפרויקט. יש ספרים בנושא
-
חברה חדשה
אני מציע שתכנסי לפרופיל שלך באתר ותכניסי קורות חיים או מידע לגבי הנסיון שלף
-
חברה חדשה
שלום שמי פייגי לובו מפתחת תוכנות אתרים ואפליקציות פיתחתי תוכנת ספירת העומר לבתי כנסיות הכוללת אלגוריתם חכם המציג את היום המתאים ללא חיבור לאינטרנט או עדכון כלשהו , כך שהתוכנה מתאימה לכל שנה, פיתוח התוכנה דרש ידע ולימוד של לוח השנה העברי. בנוסף הייתי חלק מצוות הפיתוח של אפליקציית הדרנא לתזכורת הדף היומי https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://hadrana.today/&ved=2ahUKEwipgZzW3pDpAhVL2aQKHcD8COAQFjABegQIDhAB&usg=AOvVaw1boMEEMvUocLbhldHV9JBM אשמח ליצור אתכם קשר [email protected]
-
חברה חדשה
שלום, אני מפתחת תוכנה מוכשרת מאד,בעלת מוטיבציה גבוהה ונכונות להשקעה בפיתוח ומסורה מאד לעבודה עם נסיון במשרד האוצר מעוניינת להצטרף לפרויקט זה עדיין רלוונטי? בבקשה תצרו איתי קשר שושנה:0583235229 [email protected]
-
חברה חדשה
שלום, אני מפתחת תוכנה בעלת נסיון עשיר בפיתוח WEB, אשמח לשמוע אם עדיין רלוונטי, תודה.
Log in to reply.