יש לי שאלה אחת
-
יש לי שאלה אחת
פורסם ע"י ברכי שפירו חברה on 25/05/2021 ב12:13 amמה הדבר שהכי קשה לך בתהליך חיפוש העבודה?
אולי מה שלך הכי קשה – לחברתך פחות, אולי מה שקשה לה – את מצאת לזה פיתרון?
באנה נשתמש בחכמת ההמונים וננסה לעזור אחת לשניה.
בנוסף, בל”נ מבטיחה לאורך הזמן לפרסם מאמרים שיענו לכן על השאלות אחת אחת 🙂
קדימה, הבמה שלכן, כן, גם לפריקת תסכולים…
ברכי שפירו הגיבה לפני 3 שנים, 10 חודשים 4 חברות · 7 תגובות -
7 תגובות
-
0
0
0
חברה חדשה
נסיון בעבודה -המכללה שלמדה אותנו הבטיחה השמה ולא סדרה עבודה לאף בת אפילו למצטינות
ועכשיו חפשי עבודה ללא נסיון זה ממש לא קל….
-
0
0
0
חברה חדשה
באמת לא קל, במיוחד שבאיזשהו מקום “בנית” על זה שיעזרו לך.
אבל אני רוצה לומר לך שהשנה האחרונה גרמה לזה שרוב הבוגרות מחפשות כל אחת באופן עצמאי.
לאו דוקא כי לא רוצים לעזור להן, אלא כי השוק היה הרבה יותר קשוח גם עבור הרכזות.
מצד שני –
קחי בחשבון שרוב בוגרי הלימודים (לא מכללות חרדיות) מסיימים ומחפשים עבודה לבד, וגם מוצאים כל אחד בדרכו.
כך שזה לא מצב נדיר, רק צריך לפעול בכמה שיותר חזיתות, להכיר את עולם חיפוש העבודה וממש “לעבוד” בלחפש עבודה.
השוק עכשיו קצת מתחיל להתעורר והישועה תגיע בעז”ה.
לגבי הניסיון –
אין לך ניסיון תעסוקתי, לא שאין לך שום ניסיון.
הרי למדת והשקעת פרק זמן לא קצר, נכון? עשית פרוייקטים? התנסית בכתיבת קוד ופיתוח בכל מיני שפות?
קורות חיים איכותיים יציגו את הפרוייקטים שבודאי עשית.
אז נכון שזה לא ניסיון מעבודה, אבל מקום עבודה טוב שיחפש להעסיק ג’וניורית – ידע להעריך.
רק חשוב שהדברים יהיו מוצגים בצורה מספיק מרשימה, כדי שעל סמך קריאת המסמך ירצו לשוחח איתך ולבחון התאמה.
-
-
0
0
0
חברה חדשה
היי
לדעתי מה שקשה זה למצוא משרה שמתאימה מבחינת השעות לאמהות ( משרה של 7 שעות במקסימום)
ולא משרה מלאה
-
0
0
0
חברה חדשה
נקודה חשובה.
מסכימה איתך שמשרה לא מלאה היא די נדירה בתחום ההייטק, כי זה אופי העבודה וכך מקובל.
אבל –
מה שקורה הרבה פעמים זה שיש מקומות שפחות מסתכלים על הנוכחות אלא על העמידה ביעדים ובמשימות. מקומות ששעות העבודה הן גמישות וכל אחת מוצאת איך להסתדר עם הדרישות בתוך סדר היום המתאים לה.
אז אמנם נכנסים למסגרת של משרה מלאה בהגדרה, אבל בפועל השעות הן גמישות.
אופציה נוספת שעובדת עבור נשים רבות –
משרה מלאה אבל גמישה, כלומר יום יותר קצר והשלמה של השעות מהבית בערב.
בכלל, אחד הדברים החיוביים שיצאו מהקורונה זה שמקומות עבודה מאד התגמשו לגבי עבודה מהבית, אפילו באופן קבוע בחלק מימות השבוע.
בהצלחה!
-
0
0
0
חברה חדשה
@1shosh אם עוד לא ראית – את מוזמנת לקרוא:
המאמר הזה יכול לשפוך אור על האפשרות לבקש הפחתת שעות
לפעמים יש משרות רגילות מלאות, שבמשא ומתן אפשר להתפשר בהן על שעות וכך להפוך אותן למשרות אם.
בהצלחה!
-
-
0
0
0
חברה חדשה
אני צריכה לכתוב מכתב מקדים.
מה זה אומר?
מה אני אמורה לרשום שם?
-
0
0
0
חברה חדשה
מכתב מקדים זה תוכן המייל כשאת שולחת קו”ח למשרה.
במקום לשלוח מייל ריק עם קובץ מצורף – חשוב מאד לנצל את המקום הזה ולהסביר למה את פונה לתפקיד, מה את מביאה איתך ולמה ממש כדאי לפנות אליך.
בצורה מתומצתת אבל מדוייקת, בלי שיווק עצמי מוגזם, אלא מה שרלוונטי ספציפית למשרה.
הנה מאמר שפירסמתי כאן בדיוק על כתיבת מכתב מקדים:
בהצלחה!
-
Log in to reply.