בס”ד
שלום לכולן! שמי חיה איצקוביץ,
אני רוצה להציג בפניכן את האתר שלי, שנולד מתוך האתגרים שעברתי, ועדיין עוברת, מאז שהגעתי לארה”ב לפני כ- 4 שנים.
הקמתי את המיזם עם חזון שהוא- להוות בית וקהילה למהגרים ב 2 תחומים עיקריים: מידע חשוב , יעיל ועניני,
וקידום תעסוקה ופיתוח עסקים בקהילה.
והכי חשוב- בפלטפורמה נקיה, מפוקחת ושמורה.היחידה מסוגה , בעברית, לקהל הישראלי בחו”ל.
בבמה החשובה שלנו , פה בקדם, אני פונה קודם כל לנשות חו”ל. אני בטוחה שלכל אחת מכן יש נסיון וידע שיכול להועיל לעוד הרבה מאיתנו! אשמח להיות כלי להעברת המידע הזה לכל מי שזה יכול להועיל לו.
ולכן, נשות ארץ ישראל, זוהי במה מעולה עבורכן, למי שרוצה לגדול! לעבוד ברמה בינלאומית, לפנות לקהל יעד ענק, איכותי, וחדש עבורכן.בעולם הגלובלי של היום המרחק לא מהווה בעיה. כמובן- למי שאופי העסק שלה מתאים לכך.ישנם שיתופי פעולה מדהימים שנוצרים כל הזמן, זה המקום שלכן להיות יצירתיות !
ולכולן, גם לאלו שאינן נשות עסקים, אם אתן מתכננות טיול/ביקור בארה”ב , או לכל מידע אחר הדרוש לכם לגבי ארה”ב – מוזמנות בשמחה לפנות אלי. אשתדל להתייחס לכל פניה ככל שאוכל.
מוזמנות לבקר באתר, הוא חדש ועדיין בשלבי הקמה .
https://www.ibc4us.com
אעריך מאד כל תגובה/הערה/ביקורת שתוכל לקדם אותי להגשים את החלום שלי- לעזור בכל מה שאפשר, בסיעתא דשמיא. מחכה לכן!
חיה