כלכלת המשפחה נדלן והשקעות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 ימים דירות, נכסים, ביטוחים, תקציב, תזרים מזומנים, אמצעי תשלום, קניות, חיסכון לילדים, תיווך, משכנתא, השקעות ועוד! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה דירות, נכסים, ביטוחים, תקציב, תזרים מזומנים, אמצעי תשלום, קניות, חיסכון לילדים, תיווך, משכנתא, השקעות ועוד! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 455 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! ביטוח מבנה קדם ‹ Forums ‹ נדלן ‹ ביטוח מבנה Tagged: ביטוח, משכנתא, סוכנת כלכלת המשפחה נדלן והשקעות ביטוח מבנה פורסם ע"י רות פריד הייטק on 22/11/2022 ב2:49 pm הי, לצורך משכנתא אני צריכה לעשות ביטוח מבנה לדירה מפוצלת, אשמח לשמוע מחירים, תודה רבה!!! עזר לך? 👍 בלומה קליין הגיבה לפני 1 שנה, 11 חודשים 3 חברות · 4 תגובות ביטוחמשכנתאסוכנת 4 תגובות בלומה קליין נדל"ן והשקעות חברה 23/11/2022 ב9:11 am היי, קבלת הצעה מהסוכנות הישראלית? באחריות זולים ומהירים אין מתחרים אליהם! תאמרי שבאת דרך בלומה קליין תקבלי העדפות וכמובן שרות. לעוד שאלות אני כאן:) כנסו להתרשם מהאתר שלי וליצירת קשר בלומה קליין-פותחים דלת למשכנתא משתלמת עזר לך? 👍 רות פריד הייטק חברה 23/11/2022 ב10:51 pm מי זו הסוכנות הישראלית, ואיך מגיעים אליהם? עזר לך? 👍 שרה מינצער כללי חברה 29/11/2022 ב9:08 am יכולה לפנות אלי , אשמח להפיק לך ביטוח. המייל שלי [email protected] עזר לך? 👍 בלומה קליין נדל"ן והשקעות חברה 30/11/2022 ב9:13 am תפני אליי ואפנה אותך בשמחה:) עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו