כלכלת המשפחה נדלן והשקעות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד דירות, נכסים, ביטוחים, תקציב, תזרים מזומנים, אמצעי תשלום, קניות, חיסכון לילדים, תיווך, משכנתא, השקעות ועוד! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה דירות, נכסים, ביטוחים, תקציב, תזרים מזומנים, אמצעי תשלום, קניות, חיסכון לילדים, תיווך, משכנתא, השקעות ועוד! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 493 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! דירה להשקעה בקריות קדם ‹ Forums ‹ נדלן ‹ דירה להשקעה בקריות כלכלת המשפחה נדלן והשקעות דירה להשקעה בקריות פורסם ע"י ציפי אסתרזון אדריכלות ועיצוב פנים on 30/11/2021 ב12:43 pm האם דירה להשקה בקריות שווה? ואם לא-איפה כן שווה? תודה! עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע הגיבה לפני 2 שנים, 11 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות ציפי אסתרזון אדריכלות ועיצוב פנים חברה 30/11/2021 ב12:45 pm ועוד משהו- מה דעתכן על דירה בצפת? עלה שם מאוד בשנים האחרונות, יעלה עוד? שווה למגורים? ולהשקעה? עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע חברה חברה 30/11/2021 ב12:45 pm אם יעניין אותך על השקעה בצפת, תפני אלי. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו